Aanpak - Bending The Rules

Vier stappen, onze succes formule.

Jouw waanzinnige idee vertaalt naar een digitaal product: een website of app die past bij jouw bezoeker. Het betrokken team van Bending the Rules creëert snel een innovatief product. Lees hieronder hoe we dat doen.

Overleg
#1

Kennismaking

Uiteraard zonder verplichting! Plan een afspraak in.

1. Oriëntatie gesprek

We bespreken jouw wens in een brainstorm met alle relevante stakeholders. Samen vertalen we jouw idee naar een visueel concept. Wat moet de website of app allemaal kunnen? Wat kunnen wij voor jou doen met onze expertise?

2. Conceptuele uitwerking

Op basis van ons eerste gesprek presenteren we jou wireframes: een zwart-witte schets met alle functionaliteiten van het product.

3. Afstemming

Samen overleggen we tot je tevreden bent.

Kennismaking
#2

Definitie & Design

4. Wire frames

We creëren de eerste impressie van jouw product. Is dit precies wat je voor ogen had – ofzelfs beter? Dan werken wij een blauwdruk uit van het gehele digitale product.

5. Technische tickets

Nu volgen de technische tickets: een soort to-dolijst voor developers. Ons team staat nu klaar om jouw digitale product te ontwikkelen.

6. Offerte & Planning

Op basis van de technische tickets schrijven we onze offerte en planning voor het development traject. Ga jij akkoord? Dan brengen wij voor de fase ‘definite & design’ geen kosten in rekening.

Definitie & Design
#3

Development

7. Update & Demo

Het bouwen van een digitaal product is geen rechtlijnig proces. Een digitaal product is maatwerk en daarom is heldere communicatie noodzakelijk. We verzorgen een direct communicatiekanaal. Zo stel je gemakkelijk al je vragen. Elke vrijdag geven we je een update, inclusief een demo van de website of app. Met jouw feedback bouwen we weer verder.

8. Testomgeving

We houden nauw contact tot jouw product in de grondverf staat. In de testomgeving kun je alles proberen en feedback geven tot we live gaan!

Development overleg
#4

Oplevering

9. Product live!

De eerste versie van je product is afgerond en opgeleverd. Het resultaat is een innovatief digitaal platform met oog voor de optimale gebruikerservaring.

10. Onderhoud

We tweaken en schaven bij waar nodig en onderhouden jouw platform met een blik op de toekomst. Wil je meer of iets nét anders? Dan verwerken wij aanpassingen of nieuwe features binnen no-time.