Over ons – Bending The Rules

Wie wij zijn.

Je hebt een waanzinnig idee en je wilt dit vertalen naar een digitaal product: een website of app die perfect aansluit bij jouw bezoeker. Bij ons geen logge processen, maar heldere en open communicatie. Jouw idee, snel digitaal!

Plezier & Expertise

Plezier maken én hard werken. Daar houden wij van. Sinds 2017 maken we met Bending the Rules verrassende digitale producten: websites en apps. We houden van een goede uitdaging en zijn niet bang om advies te geven vanuit onze ervaring. Met ons kleine, professionele team vertalen we jouw idee snel naar een aantrekkelijke en innovatieve digitale oplossing.

Het team

Jasper heidinga

Algemeen Directeur. Jasper werkt met passie en vertrouwen aan Bending the Rules. In een prettige werksfeer met open communicatie en ruimte voor humor en plezier. Jasper en zijn team willen Bending the Rules steeds naar een hoger niveau tillen. Professionaliteit en plezier gaan volgens hem hand in hand.

Thom van Oorschot

Software Engineer. Iets geduldig uitleggen aan collega’s of een klant? Daarvoor moet je bij Thom zijn. Bij Bending the Rules krijgt Thom de kans om zichzelf te ontwikkelen door aan leuke en verschillende projecten te werken. Thom is het meest trots als hij projecten met nieuwe technologieën of complexe vraagstukken tot een goed einde brengt. Zijn favoriete shortcut? Command + N om snel bij het juiste bestand uit te komen.

Jeroen Raams

Front-end Developer. Jeroen is helemaal op zijn plek. Vooral de combinatie van gezelligheid en professionaliteit is wat hem aanspreekt in het werken bij Bending the Rules. Hij is niet vies van het bedenken van innovatieve oplossingen. Zoals een PDF generator op basis van HTML templates; onderhoudbaar en op het randje van overengineering. In zijn vrije tijd speelt hij regelmatig games, zoals Counter Strike of Valheim en volgt hij IT-ontwikkelingen op de voet. Super + T gebruikt hij om een nieuwe terminal te openen.

Hanco Hogenbirk

Senior Back-end Developer. Een discussie voeren over technische zaken? Volgens zijn collega’s moet je daarvoor bij Hanco zijn. In de weekenden gaat Hanco het liefst spontaan met zijn gezin en caravan op pad. Om zich daarna weer vast te bijten in een probleem. Hoe onduidelijk de specificaties ook zijn, Hanco gaat door tot het probleem is opgelost.

Mehmet Gönen

Senior Full-stack Developer. Mehmet is er al bij vanaf het begin en werkt nog steeds met plezier voor Bending the Rules. Voor het oplossen van ad-hoc problemen zit je bij hem goed. In zijn vrije tijd is Mehmet graag met zijn twee ‘kleintjes’ of speelt hij een gezelschapsspel. Zijn favoriete shortcut? Command + P in Visual Studio Code; om snel door bestanden te browsen.

Kaz Tollenaar

Back-end Developer. Met een passie voor game design en development is Kaz gefocust op het creëren van algoritmes. Door het maken van generieke componenten toepasbaar op verschillende projecten bespaart Kaz veel tijd en onderhoud. Vaak opslaan is een must: Kaz’ favoriete shortcut is dan ook Ctrl-S.

Sam de Kanter

Front-end Developer. Complexe problemen oplossen en gebruiksvriendelijke producten bouwen? Laat dat maar aan Sam over. Dit doet hij onder andere met CSS. De gezellige werksfeer en de mogelijkheid om verschillende dingen te leren, is wat hem aanspreekt in het werken bij Bending the Rules. In zijn vrije tijd is hij vaak aan het boulderen. En ook game design en speedcuben zijn hobby’s waar hij zich regelmatig mee bezig houdt.  Zijn favoriete shortcut? Met CTRL+E navigeert hij snel tussen bestanden.

Geertje van Ardenne

Traffic Manager. Werk uit handen nemen zodat de developers kunnen doen waar zij goed in zijn, dat is wat Geertje het liefste doet. Structuur aanbrengen, organiseren en overzicht bewaren; zij draait haar hand er niet voor om. Wat Geertje belangrijk vindt? Elkaar goed leren kennen en als team ontwikkelen om vervolgens samen mooie producten te leveren. Thuis kookt zij in de weekenden het liefst een uitgebreide maaltijd, kijkt sport of staat zelf op de tennisbaan.

Egon Verbakel

Software Engineer. Veel diversiteit in projecten en een informele en nuchtere werksfeer; dit waardeert Egon aan het werken bij Bending the Rules. Zijn passie? Technische problemen tot op de bodem uitzoeken. Egon gaat door tot hij de beste oplossing heeft gevonden. Deze doortastendheid brengt hem nieuwe inzichten. In het weekend is Egon graag met zijn vrouw en drie kinderen en speelt hij gitaar. Zelfs in zijn vrije tijd wilt hij zijn kennis op technisch gebied verbreden.

Dylan de Bruijn

Front-end Developer. De open werksfeer, het gezellige team en de kans om door te leren; dat spreekt Dylan aan bij Bending the Rules. Als junior is hij ambitieus. Dylan pakt graag nieuwe opdrachten op en heeft zin om zich verder te ontwikkelen. In de toekomst wilt hij zich verdiepen in het implementeren van het design. Hij is o.a. geïnteresseerd in animatie, UI (vormgeving van de gebruikersomgeving) en UX (optimaliseren van gebruikerservaring). In zijn vrije tijd vindt je Dylan in de sportschool, op zijn wielrenfiets of op een feestje! Zijn favoriete shortcut? CTRL + P. Zo navigeert hij snel naar het gewenste bestand.

Zias Luijkx

Back-end Developer. Zias werkt het liefst met innovatieve technologieën. Bij Bending the Rules is hij dan ook meteen aan de slag gegaan met het functioneel maken van bluetooth buttons voor het gebruik bij sportwedstrijden. Dat is dan ook één van de redenen dat hij bij Bending the Rules werkt: zijn sterke back-end skills toepassen bij een innoverend project. In zijn vrije tijd is hij ook bezig met technische innovaties, want thuis sleutelt hij regelmatig aan zijn eigen PC’s. Wanneer hij niet met tech bezig is pakt hij zijn gitaar. Zijn favoriete shortcut? Met CTRL+SHIFT+F vindt hij snel de juiste bestanden.

Joeri Akkerman

Full-stack Developer. Deze full-stack developer leerde zichzelf programmeren op twaalfjarige leeftijd. Joeri is nog steeds niet uitgeleerd. Hij is erg ambitieus en ziet eindeloze mogelijkheden in software-development-land. Waar Joeri trots op is? Zijn zelfgebouwde computer met custom waterkoeling loop erin. Deze staat in een uitgebreide PC-setup bij hem thuis. Daarnaast vind je hem regelmatig in de sportschool.

Ollie van de Ven

DevOps Engineer. Deze engineer houdt zich bezig met development en operations. Ollie zorgt dat software systemen automatisch online komen – en blijven. Hij is betrokken bij de ontwikkeling van deze systemen, maar focust zich vooral op de implementatie ervan. Elke dag gaat Ollie met plezier naar zijn werk. De variatie en complexiteit van de opdrachten trekt Ollie ook erg aan. Hij werkt graag met tools zoals Docker en Kubernetes. Zijn favoriete shortcut? Met CMD+Tab wisselt Ollie snel van applicatie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn opzoek naar een visueel ingestelde frontender met een kritische blik.

Bekijk nu de vacature