Over ons - Bending the Rules
Over ons – Bending The Rules

Wie wij zijn.

Je hebt een waanzinnig idee en je wilt dit vertalen naar een digitaal product: een website of app die perfect aansluit bij jouw bezoeker. Bij ons geen logge processen, maar heldere en open communicatie. Jouw idee, snel digitaal!

Plezier & Expertise

Plezier maken én hard werken. Daar houden wij van. Sinds 2017 maken we met Bending the Rules verrassende digitale producten: websites en apps. We houden van een goede uitdaging en zijn niet bang om advies te geven vanuit onze ervaring. Met ons kleine, professionele team vertalen we jouw idee snel naar een aantrekkelijke en innovatieve digitale oplossing.

Het team

Jasper heidinga

Algemeen Directeur. Jasper werkt met passie en vertrouwen aan Bending the Rules. In een prettige werksfeer met open communicatie en ruimte voor humor en plezier. Jasper en zijn team willen Bending the Rules steeds naar een hoger niveau tillen. Professionaliteit en plezier gaan volgens hem hand in hand.

Thom van Oorschot

Software Engineer. Iets geduldig uitleggen aan collega’s of een klant? Daarvoor moet je bij Thom zijn. Bij Bending the Rules krijgt Thom de kans om zichzelf te ontwikkelen door aan leuke en verschillende projecten te werken. Thom is het meest trots als hij projecten met nieuwe technologieën of complexe vraagstukken tot een goed einde brengt. Zijn favoriete shortcut? Command + N om snel bij het juiste bestand uit te komen.

Steven Leunk

Software Engineer. Het is Stevens hobby en werk: programmeren. Bij Bending the Rules verbreedt hij zijn kennis door nieuwe dingen te proberen. Steven schrikt dus niet van lastige taken; daar kan hij juist van leren. Als hij niet programmeert kun je hem tegenkomen met een airsoft gun – maar alleen op een daarvoor geschikte plek.

Hanco Hogenbirk

Senior Back-end Developer. Een discussie voeren over technische zaken? Volgens zijn collega’s moet je daarvoor bij Hanco zijn. In de weekenden gaat Hanco het liefst spontaan met zijn gezin en caravan op pad. Om zich daarna weer vast te bijten in een probleem. Hoe onduidelijk de specificaties ook zijn, Hanco gaat door tot het probleem is opgelost.

Mehmet Gönen

Senior Full-stack Developer. Mehmet is er al bij vanaf het begin en werkt nog steeds met plezier voor Bending the Rules. Voor het oplossen van ad-hoc problemen zit je bij hem goed. In zijn vrije tijd is Mehmet graag met zijn twee ‘kleintjes’ of speelt hij een gezelschapsspel. Zijn favoriete shortcut? Command + P in Visual Studio Code; om snel door bestanden te browsen.

Kaz Tollenaar

Back-end Developer. Met een passie voor game design en development is Kaz gefocust op het creëren van algoritmes. Door het maken van generieke componenten toepasbaar op verschillende projecten bespaart Kaz veel tijd en onderhoud. Vaak opslaan is een must: Kaz’ favoriete shortcut is dan ook Ctrl-S.

Tim Jacobs

Front-end Developer. Tim leert snel en is makkelijk in de communicatie. Hij werkt graag in Bending the Rules’ informele werksfeer met collega’s die als vrienden voelen. Als het team zijn oplossingen aan de tand voelt en het blijkt goed: dan is Tim het meest trots. Hij is ervan overtuigd dat je nooit te oud bent om iets nieuws te proberen. In zijn vrije tijd is piano spelen Tims creatieve uitlaatklep; en dat heeft hij zichzelf aangeleerd.

Tjalling Bijma

Business Developer. Wie is toch die mountainbiker met vuilniszak en grijper? Tjalling ruimt graag de boel op in het bos tijdens zijn fietstochtjes. Met Bending the Rules hoopt Tjalling impact te maken in de healthcare sector. Waar hij goed in is? Met Tjalling heb je altijd een prettig gesprek. Zijn favoriete shortcut? Arnhem aanhouden op de A27, om vervolgens richting Breda weer in te voegen. Volkomen legaal.

Geertje van Ardenne

Traffic Manager. Werk uit handen nemen zodat de developers kunnen doen waar zij goed in zijn, dat is wat Geertje het liefste doet. Structuur aanbrengen, organiseren en overzicht bewaren; zij draait haar hand er niet voor om. Wat Geertje belangrijk vindt? Elkaar goed leren kennen en als team ontwikkelen om vervolgens samen mooie producten te leveren. Thuis kookt zij in de weekenden het liefst een uitgebreide maaltijd, kijkt sport of staat zelf op de tennisbaan.

Dylan de Bruijn

Junior Front-end Developer. De open werksfeer, het gezellige team en de kans om door te leren; dat spreekt Dylan aan bij Bending the Rules. Als junior is hij ambitieus. Dylan pakt graag nieuwe opdrachten op en heeft zin om zich verder te ontwikkelen. In de toekomst wilt hij zich verdiepen in het implementeren van het design. Hij is o.a. geïnteresseerd in animatie, UI (vormgeving van de gebruikersomgeving) en UX (optimaliseren van gebruikerservaring). In zijn vrije tijd vindt je Dylan in de sportschool, op zijn wielrenfiets of op een feestje! Zijn favoriete shortcut? CTRL + P. Zo navigeert hij snel naar het gewenste bestand.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn opzoek naar een visueel ingestelde frontender met een kritische blik.

Bekijk nu de vacature

Binnenkort jouw idee bespreken?