Over ons - Bending The Rules

Wie wij zijn.

Je hebt een waanzinnig idee en je wilt dit vertalen naar een digitaal product: een website of app die perfect aansluit bij jouw bezoeker. Bij ons geen logge processen, maar heldere en open communicatie. Jouw idee, snel digitaal!

Ons team

Plezier & Expertise

Plezier maken én hard werken. Daar houden wij van. Sinds 2017 maken we met Bending the Rules verrassende digitale producten: websites en apps. We houden van een goede uitdaging en zijn niet bang om advies te geven vanuit onze ervaring. Met ons kleine, professionele team vertalen we jouw idee snel naar een aantrekkelijke en innovatieve digitale oplossing.

Het team

Jaspers hoofd

Jasper

Algemeen Directeur. Jasper werkt met passie en vertrouwen aan Bending the Rules. In een prettige werksfeer met open communicatie en ruimte voor humor en plezier. Jasper en zijn team willen Bending the Rules steeds naar een hoger niveau tillen. Professionaliteit en plezier gaan volgens hem hand in hand.

Thoms hoofd

Thom

Software Engineer. Iets geduldig uitleggen aan collega’s of een klant? Daarvoor moet je bij Thom zijn. Bij Bending the Rules krijgt Thom de kans om zichzelf te ontwikkelen door aan leuke en verschillende projecten te werken. Thom is het meest trots als hij projecten met nieuwe technologieën of complexe vraagstukken tot een goed einde brengt. Zijn favoriete shortcut? Command + N om snel bij het juiste bestand uit te komen.

Hancos hoofd

Hanco

Senior Back-end Developer. Een discussie voeren over technische zaken? Volgens zijn collega’s moet je daarvoor bij Hanco zijn. In de weekenden gaat Hanco het liefst spontaan met zijn gezin en caravan op pad. Om zich daarna weer vast te bijten in een probleem. Hoe onduidelijk de specificaties ook zijn, Hanco gaat door tot het probleem is opgelost.

Jeroen Raamss hoofd

Jeroen Raams

Front-end Developer. Jeroen is helemaal op zijn plek. Vooral de combinatie van gezelligheid en professionaliteit is wat hem aanspreekt in het werken bij Bending the Rules. Hij is niet vies van het bedenken van innovatieve oplossingen. Zoals een PDF generator op basis van HTML templates; onderhoudbaar en op het randje van overengineering. In zijn vrije tijd speelt hij regelmatig games, zoals Counter Strike of Valheim en volgt hij IT-ontwikkelingen op de voet. Super + T gebruikt hij om een nieuwe terminal te openen.

Sams hoofd

Sam

Front-end Developer. Complexe problemen oplossen en gebruiksvriendelijke producten bouwen? Laat dat maar aan Sam over. Dit doet hij onder andere met CSS. De gezellige werksfeer en de mogelijkheid om verschillende dingen te leren, is wat hem aanspreekt in het werken bij Bending the Rules. In zijn vrije tijd is hij vaak aan het boulderen. En ook game design en speedcuben zijn hobby’s waar hij zich regelmatig mee bezig houdt. Zijn favoriete shortcut? Met CTRL+E navigeert hij snel tussen bestanden.

Geertjes hoofd

Geertje

Traffic Manager. Werk uit handen nemen zodat de developers kunnen doen waar zij goed in zijn, dat is wat Geertje het liefste doet. Structuur aanbrengen, organiseren en overzicht bewaren; zij draait haar hand er niet voor om. Wat Geertje belangrijk vindt? Elkaar goed leren kennen en als team ontwikkelen om vervolgens samen mooie producten te leveren. Thuis kookt zij in de weekenden het liefst een uitgebreide maaltijd, kijkt sport of staat zelf op de tennisbaan.

Egons hoofd

Egon

Software Engineer. Veel diversiteit in projecten en een informele en nuchtere werksfeer; dit waardeert Egon aan het werken bij Bending the Rules. Zijn passie? Technische problemen tot op de bodem uitzoeken. Egon gaat door tot hij de beste oplossing heeft gevonden. Deze doortastendheid brengt hem nieuwe inzichten. In het weekend is Egon graag met zijn vrouw en drie kinderen en speelt hij gitaar. Zelfs in zijn vrije tijd wilt hij zijn kennis op technisch gebied verbreden.

Ziass hoofd

Zias

Back-end Developer. Zias werkt het liefst met innovatieve technologieën. Bij Bending the Rules is hij dan ook meteen aan de slag gegaan met het functioneel maken van bluetooth buttons voor het gebruik bij sportwedstrijden. Dat is dan ook één van de redenen dat hij bij Bending the Rules werkt: zijn sterke back-end skills toepassen bij een innoverend project. In zijn vrije tijd is hij ook bezig met technische innovaties, want thuis sleutelt hij regelmatig aan zijn eigen PC’s. Wanneer hij niet met tech bezig is pakt hij zijn gitaar. Zijn favoriete shortcut? Met CTRL+SHIFT+F vindt hij snel de juiste bestanden.

Joeris hoofd

Joeri

Full-stack Developer. Deze full-stack developer leerde zichzelf programmeren op twaalfjarige leeftijd. Joeri is nog steeds niet uitgeleerd. Hij is erg ambitieus en ziet eindeloze mogelijkheden in software-development-land. Waar Joeri trots op is? Zijn zelfgebouwde computer met custom waterkoeling loop erin. Deze staat in een uitgebreide PC-setup bij hem thuis. Daarnaast vind je hem regelmatig in de sportschool.

Ollies hoofd

Ollie

DevOps Engineer. Deze engineer houdt zich bezig met development en operations. Ollie zorgt dat software systemen automatisch online komen – en blijven. Hij is betrokken bij de ontwikkeling van deze systemen, maar focust zich vooral op de implementatie ervan. Elke dag gaat Ollie met plezier naar zijn werk. De variatie en complexiteit van de opdrachten trekt Ollie ook erg aan. Hij werkt graag met tools zoals Docker en Kubernetes. Zijn favoriete shortcut? Met CMD+Tab wisselt Ollie snel van applicatie.

Rubens hoofd

Ruben

Back-end Developer. Ruben werkt in een project waar je allerlei verschillende AI-modules laat samenwerken om menselijk gedrag na te bootsen. Hij vindt het mega interessant om een chattende AI in staat te kunnen stellen om afbeeldingen te herkennen en daar commentaar op te laten geven en legt hier dan ook zijn ziel en zaligheid in. Dit is ook één van de redenen waarom hij het zo naar zijn zin heeft bij Bending the Rules: je leert, voelt je nuttig en daarnaast is er veel ruimte om te lachen. Na het werk is hij vaak in de sportschool te vinden. Zijn favoriete shortcut in Goland is Alt + enter de hotkey voor “openstaande acties”.

Jurriëns hoofd

Jurriën

Front-end Developer. Jurriën is als stagiair begonnen bij Bending the Rules. Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat hij direct na zijn studie in dienst is getreden. Hij heeft veel werk gemaakt van onze interne management applicatie en hij is er dus ook trots op om te zien dat dit nu volop in gebruik is. Ter ontspanning is hij vaak op het hockeyveld te vinden, om daarna met zijn hockeyvrienden een lekker biertje te drinken. Zijn favoriete shortcut? Option + arrow L/R.

Patricks hoofd

Patrick

Backend Developer. Een complex techprobleem? Daar draait Patrick zijn hand niet voor om. Hij analyseert het probleem, vindt een oplossing en vertaalt dit naar makkelijk te volgen code. Door telkens nieuwe technologieën te leren houdt hij zijn kennis up-to-date. In het weekend is hij fervent gamer. Hier vertelt hij dan ook enthousiast over tijdens de wekelijkse stand-up op kantoor. Zijn favoriete shortcut? Ctrl + shift + F.

Maartens hoofd

Maarten

Software Developer. Voor Maarten is Bending the Rules zijn eerste echte werkplek. Hij heeft direct meegewerkt aan een interne management applicatie en is daar ontzettend trots op! De uitdaging van dit project zit in de structuur van de codebase, het puzzelen om tot de juiste oplossing te komen en zorgen dat het toekomstbestendig is. Binnen een half jaar is hij ook al aan een nieuw project begonnen. Door juist die uitdaging en afwisseling gaat hij elke dag met een enthousiast gevoel naar kantoor. ALT+2 gebruikt hij om naar zijn “laatst actieve project” te gaan in de browser. Maarten is naast zijn werk een echte ‘foodie’. Hij houdt ontzettend van koken en alles wat met voeding te maken heeft.

Millens hoofd

Millen

Front-end Developer. De keuze van Millen voor Bending the Rules ligt in het project based werken, waardoor hij de nodige afwisseling heeft in zijn werk. En op het moment dat hij zijn eerste vrijmibo bijwoonde wist hij zeker dat hij de juiste keuze had gemaakt, want die vibe past hem goed. Het meest trots is hij op zijn robot-projecten, zoals een volautomatische garderobe robot voor kleine ruimtes. Ctrl + z is de held van zijn toetsenbord, zodat hij snel kan terug gaan na een foutje.

Laptops op twee stoelen met de boodschap om te solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk nu de vacatures