Cover
Logo

Sporten via app of web.

Een sportles boeken kan tegenwoordig via de website of app van Champ. Het digitale platform is stabiel, snel en converterend. Ontworpen en verzorgd door het toegewijde development team van Bending the Rules.

De techniek:

Stack

Full stack

  • Angular8
  • .NET Core
  • MSSQL
Wind

Api

  • Modulair
  • Onderhoudbaar
Connect

Schaalbaar

  • Microsoft Azure
  • Advanced tooling & dashboarding
foo

Aantrekkelijk voor jouw gebruiker.

De website en app van Champ bieden opties voor zowel de aanbieder als de sporter. Roosters inzien, reviews lezen, foto’s bekijken en dan: een activiteit boeken. Zonder abonnement. De gebruiker kan gemakkelijk een tracker, bijvoorbeeld een Fitbit, verbinden aan de Champ app om de sportactiviteiten bij te houden. De app motiveert en beloont: meedoen aan challenges, badges behalen en strijden tegen (on)bekenden met Club Champ.

Slim uitbesteden.

Voor Champ maakt Bending the Rules gebruik van een headless content management system [CMS]. Dit betekent dat de sport aanbieders zelf eenvoudig hun profiel kunnen bijwerken. De bedrijfsprofielen zijn daarom altijd up-to-date en goed zichtbaar in Google. Ook betalingen gaan direct naar de aanbieder (via Payment Service Provider). Door een integratie van Les Management Software synchroniseren zelfs de roosters van sportclubs direct. Champ zit nergens tussen.

BtR deel van jouw team.

Sinds 2017 is Bending The Rules actief betrokken bij het development van Champ. De groeiende start-up had een wens voor een flexibel team die snel kan schakelen. Bending the Rules was de oplossing. In korte tijd is Champ gegroeid tot een uitgebreide marktplaats voor sport: een complex platform waar gebruikers door heel Nederland sportlesjes kunnen zoeken, vinden en boeken.