Cover
Logo

Gebruiksvriendelijk systeem voor elke gebruiker

Incase is specialist in de certificering van BHV-Kinderopvang en EHBO bij baby’s en kinderen. Om werkprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren heeft Bending the Rules gebruiksvriendelijke omgevingen gecreëerd waarin alle gebruikers, van instructeurs tot cursisten, efficiënt hun taken kunnen uitvoeren.

De techniek:

Stack

Full stack

  • Angular
  • .NET 8
  • MSSQL
Wind

Api

  • Ontworpen voor performance
  • Modulaire opleidingsopbouw
Connect

Schaalbaar

  • Microsoft Azure

Modulaire opleidingsopbouw.

De Backoffice van het systeem biedt de mogelijkheid om opleidingstrajecten flexibel samen te stellen uit online theorie, praktijklessen en webinars. Dit draagt bij aan een gepersonaliseerde leerervaring die voor een groep klanten of per klant instelbaar is.

Schaalbare e-learningsmodule.

De e-learningmodule kenmerkt zich door zijn hoge schaalbaarheid, mogelijk gemaakt door een microservices-architectuur. Dit maakt het gemakkelijk om het systeem uit te breiden met meer instanties, afhankelijk van de behoefte. Specifiek is deze module verantwoordelijk voor het volgen van de voortgang van e-learnings en modules conform de Scorm-standaard, wat essentieel is voor het waarborgen van een gestroomlijnde leerervaring.

Robuuste omgevingen.

Alle omgevingen zijn zorgvuldig ontworpen met een sterke focus op stabiliteit en betrouwbaarheid. Deze eigenschappen zijn van essentieel belang voor het beheren van bedrijfskritische processen. Iedere gebruiker voert in zijn omgeving taken uit. Hierdoor is in detail de voortgang van een opleidingstraject inzichtelijk met als resultaat een certificaat voor de klant en een factuur voor de backoffice.