BEN JIJ KUBER (NET IETS BETER) DAN DE REST?

Solliciteer dan nu voor DevOps Engineer.

Locatie: Breda

Yes, ik wil deze baan
Lifting

Slimme mensen lezen altijd even door...

Ben jij work hard, party harder?

Onze collega Jasper houdt wel van een feestje. Of tien. Maar dan is hij ‘s avonds een vent en ’s ochtends een vent. Jij ook?

Over ons

Collega's maken het verschil. Daarom is het leuker werken bij Bending The Rules. Want naast dat we serieuze software vraagstukken oplossen, zijn wij niet het typische IT bedrijf. Naast programmeurs zijn we ook bevlogen BBQ chefs, bierbrouwers, competitieve gewichtheffers en houden we van een festivalletje. Kortom, we zoeken een leuke collega die ook nog eens echt goed is in zijn werk. Ben jij die persoon?

Yes, ik ben die collega

Wat ga je doen?

Apply now

Als DevOps Engineer bij Bending the Rules werk je binnen het team van Developers aan belangrijke processen. Met jouw analytisch en probleemgericht denkvermogen heb jij oog voor deze processen. Omdat DevOps niet alleen om iets online krijgen maar over heel de weg daar naartoe gaat. Denk aan testen, valideren etc. Je bent flexibel in het oppakken van problemen en kunt ad-hoc werken. Daarnaast ga jij heel lekker op het gebruik van nieuwe oplossingen en technieken. Als echte teamplayer hou jij van snelle en open communicatie en denk je graag mee met vraagstukken die je collega’s bezighouden. Jij regelt je zaakjes wel en kan prima zelfstandig je werk inrichten en organiseren.

Wat we doen als we niet BBQ’EN

Werken aan serieuze en serieus leuke projecten dus. Een voorbeeld? Op dit moment zijn we vanuit alle expertises bezig met het maken van SWOOZ, een app voor “next level padel experiences”. Met je SWOOZ-ID kun je straks al je padel speelsessies registreren. Denk aan het gebruik van lasers, het bouwen van een realtime omgeving en het bouwen van een ranking systeem. En deze toffe oplossing zie je straks zelfs terug bij het NK en WK padel. Cool toch?

Andere voordelen van werken bij Bending the Rules

We starten altijd met een contract van 7 maanden. Waren deze succesvol? Dan belonen wij jou met een vast contract én een loonsverhoging of een lease auto (jij kiest!). Maar, er is meer…

 • Kies voor een werkweek van 32, 36 of 40 uur.
 • Direct meedraaien met een project. Want ja, je hoort er nu gewoon bij.
 • Salaris tussen de €2.500 – en €4.200 bruto (afhankelijk van je ervaring).
 • Jouw mening is goud. Dus deel deze met ons en heb invloed op de mooie resultaten.
 • Nieuwe technologieën. Wij hebben binnen Bending The Rules een duidelijke expertise, maar blijven daarbinnen altijd vernieuwen. Je zult je dan ook constant blijven ontwikkelen.
 • “Kijkjes in de keuken” van toffe innovatieve bedrijven. Ook daar leer je veel van.
 • Veel leuke uitjes, BBQ voor de lunch, het gezelligste team van Nederland!
Yes, ik ben jullie DevOps Engineer
Bbq Master Hanco

Onze collega Hanco is een echte Grill Meister. Best Burger in Breda! Heb jij unieke skills? (Naast dat je enorm goed kan programmeren natuurlijk)

Wat je hiervoor moet kunnen

Al zin om aan de bak te gaan? Laten we even de belangrijkste zaken aflopen die jij in huis moet hebben om dit tot een succes te maken:

 • Je hebt ervaring met Kubernetes, AWS, Azure, Terraform, GitlabCI, Docker & Linux. Het belangrijkste hierbij is ervaring met Docker en het liefst Kubernetes. En bovenal wil je dit heel graag leren.
 • Je werkt het liefst in een team. Je communicatie is open, oprecht en opbouwend.
 • Je stelt kritische vragen en durft je mening te geven.
 • Jij hebt de knowhow om bij te dragen aan onze producten. Met jou in het team wordt alles nét iets mooier en iets beter.
 • Je vind projectmatig werken leuk, inclusief de snelle communicatie en het op nummer 1 zetten van de tevredenheid van onze klanten.
Yes, ik ben jullie DevOps Engineer

Zin om te komen
BBQ'EN
sporten
werken?