Zoeken we jou als QA-meester?

Solliciteer dan nu voor QA Engineer.

Locatie: Breda

Yes, ik wil deze baan
Lifting

Slimme mensen lezen altijd even door...

Ben jij work hard, party harder?

Onze collega Jasper houdt wel van een feestje. Of tien. Maar dan is hij ‘s avonds een vent en ’s ochtends een vent. Jij ook?

Over ons

Collega's maken het verschil. Daarom is het leuker werken bij Bending The Rules. Want naast dat we serieuze software vraagstukken oplossen, zijn wij niet het typische IT bedrijf. Naast programmeurs zijn we ook bevlogen BBQ chefs, bierbrouwers, competitieve gewichtheffers en houden we van een festivalletje. Kortom, we zoeken een leuke collega die ook nog eens echt goed is in zijn werk. Ben jij die persoon?

Yes, ik ben die collega

Wat ga je doen?

Apply now

In deze functie werk je samen met designers, developers en klanten aan grote opdrachten. Je bent in staat om de logica van een product te begrijpen en te doorgronden. Jij controleert en monitort het developmentproces van begin tot eind door elk afzonderlijk deel van een project te testen, zodat het aan de verwachtingen voldoet voordat het wordt opgeleverd. Je stelt kritische vragen en durft je mening te geven om te zorgen dat de kwaliteit van onze digitale oplossingen aan onze standaard voldoet. Daarnaast heb je de know-how om een strategie te definiëren voor (slimmer) testen van onze functies en functionaliteiten en het voortouw te nemen om ervoor te zorgen dat er op alle verschillende niveaus wordt getest. We zijn op zoek naar een echte teamplayer die net als ons houdt van snelle en open communicatie. Een proactieve houding, probleemoplossende vaardigheden en onafhankelijke zelfsturing zijn daarbij onmisbaar.

Wat we doen als we niet BBQ’EN

Werken aan serieuze en serieus leuke projecten dus. Een voorbeeld? Op dit moment zijn we vanuit alle expertises bezig met het maken van SWOOZ, een app voor “next level padel experiences”. Met je SWOOZ-ID kun je straks al je padel speelsessies registreren. Denk aan het gebruik van lasers, het bouwen van een realtime omgeving en het bouwen van een ranking systeem. En deze toffe oplossing zie je straks zelfs terug bij het NK en WK padel. Cool toch?

Andere voordelen van werken bij Bending the Rules

We starten altijd met een contract van 7 maanden. Waren deze succesvol? Dan belonen wij jou met een vast contract én een loonsverhoging of een lease auto (jij kiest!). Maar, er is meer…

 • Kies voor een werkweek van 32, 36 of 40 uur.
 • Direct meedraaien met een project. Want ja, je hoort er nu gewoon bij.
 • Salaris tussen de €2.800 - €4.000 bruto (afhankelijk van je ervaring).
 • Jouw mening is goud. Dus deel deze met ons en heb invloed op de mooie resultaten.
 • Nieuwe technologieën. Wij hebben binnen Bending The Rules een duidelijke expertise, maar blijven daarbinnen altijd vernieuwen. Je zult je dan ook constant blijven ontwikkelen.
 • “Kijkjes in de keuken” van toffe innovatieve bedrijven. Ook daar leer je veel van.
 • Veel leuke uitjes, BBQ voor de lunch, het gezelligste team van Nederland!
Yes, ik ben jullie QA Engineer
Bbq Master Hanco

Onze collega Hanco is een echte Grill Meister. Best Burger in Breda! Heb jij unieke skills? (Naast dat je enorm goed kan programmeren natuurlijk)

Wat je hiervoor moet kunnen

Al zin om aan de bak te gaan? Laten we even de belangrijkste zaken aflopen die jij in huis moet hebben om dit tot een succes te maken:

 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde tests in bijvoorbeeld Cypress.
 • Je bent bekend met niet-functioneel testen.
 • Je bent in staat om een code review uit te voeren.
 • Het is een pre als je kennis hebt van Firebase, Pub/Sub en andere geavanceerde Google Cloud-functies. En bovenal wil je dit heel graag leren.
 • Het is een pre als je basiskennis hebt van programmeerconcepten en talen. Wij werken voornamelijk met Go, C#, Vue/Nuxt en Angular. Jij bent enthousiast om je hierin te verdiepen.
 • Je werkt het liefst in een team. Je communicatie is open, oprecht en opbouwend.
 • Je stelt kritische vragen en durft je mening te geven.
 • Jij hebt de knowhow om bij te dragen aan onze producten. Met jou in het team wordt de kwaliteit van onze producten nét iets beter.
 • Je vind projectmatig werken leuk, inclusief de snelle communicatie en het op nummer 1 zetten van de tevredenheid van onze klanten.
Yes, ik ben jullie QA Engineer

Zin om te komen
BBQ'EN
sporten
werken?